Šibřinky měly břink. V Luhačovicích je sportovci slavili po dvaaosmdesáté!

Foto: Jan Dostál
LUHAČOVICE - Osmdesátkrát!!! Pěkně kulatě se Šibřinky neboli Ples sportovců konaly v Luhačovicích v tamní Sokolovně. Podruhé po sobě se tahle báječná záležitost plná dobré nálady, soutěží, hudby, zpěvu, originálních masek a mimo jiné i přebohaté tomboly konala za účasti stovek dobře se bavících (nejen) sportovců v luhačovickém Kulturním a kongresovém centru Elektra. A Šibřinky tedy měly břink!

„Já jsem u toho snad počtyřicáté,“ odhadoval jeden z hlavních organizátorů, předseda TJ Slovan Luhačovice Libor Slezák. „Práce s organizací je vždycky dost a dost a sotva skončíme dnes, začneme připravovat nový ročník,“ měl nezdolný sportovec jasno během večera, kde se stejně jako jeho přátelé nezastavil, a to stačil také spoustu tanečních kroků se svou paní na parketu.

Tam se mimochodem blýskali nejenom „běžní“ účastníci večera, ale i řekněme poloprofesionálové.

„Já dnes přímo na parket nemůžu, přestože to tam mám moc ráda, ještě jsem v rekonvalescenci po zranění, ale už se dobré časy blíží. Ale i tak mám výborné pocity z vystoupení mých kolegů z taneční skupiny The Crazy Flappers. Ukázali jsme, jak se tančí charleston, a taky, jak se plavalo někdy před sto dvaceti lety ve zdejších říčních lázních,“ popsala dvě parádní vystoupení vedoucí uskupení Jarmila Ďurďová.

„My tu máme jednu specialitku. Ti, kteří chodí na Šibřinky pravidelně, a že jich je, už vědí, že prostě nesmí chybět jedinečný míchaný nápoj saratoga, taky letos o něj byl veliký zájem, třeba na úkor vína. Jinak si myslím, že se lidé skvěle pobavili a strávili jsme pěkný večer i kus noci. Ostatně tu jsme si protáhli hned poté, co odešli poslední křepčící tanečníci, museli jsme prostory částečně uklidit, ale vše bylo ok,“ popsal zákulisí další nepostradatelný organizátor Pavel Křenek.

A třetí z trojice top manažerů, pořadatelů, starosta luhačovického Sokola Robert Kolařík v dobové uniformě, měl i další nesmírně důležitou povinnost. I losování hlavních cen tomboly zvládl na jedničku. Celkově si lidé domů odnášeli přes 350 cen, uf!

K zážitkům patřilo i vystoupení tanečního páru Fortuny Zlín a Starletu Brno Barbory Chudárkové a Lukáše Hipíka. Vydařila se soutěž masek, tenhle večer se prostě v luhačovické Elektře opravdu vydařil.

A klobouk dolů před organizátory.

Zobrazit fotogalerii >>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x