Silniční rampy ve Vsetíně čeká úplná uzávěra

foto: město Vsetín
VSETÍN – Od pondělí 12. července do úterý 20. července budou pro dopravu postupně uzavřeny obě silniční rampy na Ohradě.

Důvodem uzávěry je oprava silničního tělesa obou zmíněných ramp. Podle zhotovitele uzávěra potrvá devět dní od 12. do 20. července. Bude probíhat frézování a následná pokládka asfaltových vrstev. V první etapě přijde na řadu rampa blíže sportovnímu areálu na Ohradě, ve druhé etapě rampa blíže sídlišti. Následné dokončovací práce, které mají být provedeny do poloviny srpna, již budou realizovány za provozu.

Během devítidenní dopravní uzávěry budou objízdné trasy vedeny po silnici č. I/57 a přes křižovatku nad čerpací stanicí Shell v Rokytnici.

Uzavření komunikace také ovlivní autobusovou dopravu a uzavře několik přechodů pro chodce. Linkové autobusy během ní nebudou zajíždět na ulici Generála Klapálka, a neobslouží tedy zastávku „Vsetín, Ohrada“.

V průběhu druhé etapy uzávěry pak autobusy MHD nebudou moci zajíždět na ulici Ohrada. Cestující, užívající za běžného stavu zastávky „Ohrada, sportovní areál“ a „Ohrada, restaurace“, budou v této době moci nastoupit i vystoupit na zastávkách „Vsetín, Ohrada“ umístěných na ulici Generálka Klapálka.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x