Skiareál Razula hlásí výborné sněhové podmínky a láká na víkendové akce

Testování skialpů Razula. Foto: Skiareál Razula
VELKÉ KARLOVICE – Bílá zima jak má být a k tomu další centimetry čerstvého sněhu. Ve Ski areálu Razula ve Velkých Karlovicích panují ideální lyžařské podmínky, upraveny jsou běžkařské trasy v okolí střediska a v provozu je také oblíbený snowtubing. Na víkend se navíc chystají doprovodné akce.

V sobotu 29. ledna se bude konat na sjezdovce Razula testování skialpů Dynafit. Zájemci o tuto stále oblíbenější sportovní disciplínu mají příležitost si vyzkoušet špičkové vybavení přímo na hlavní, kilometrové sjezdovce Razula, která nabízí k výšlapům ideální terén a letos v zimě se tu nově konají i pravidelné Skialp lekce s instruktory. Testování probíhá od 9 do 17 hodin.

Pro ty, kteří chtějí raději trávit čas „v teple“, je v sobotu 29. ledna připraven další kurz pečení valašských frgálů v hotelu Galik, ještě je na něj pár volných míst. Kurzy se v zimě konají každé dva týdny v sobotu od 10 do 13 hodin pod vedením Pavly Stoklasové, hlavní pekařky a cukrářky Resortu Valachy. Právě Resort Valachy je jedním z mála výrobců frgálů na Valašsku.

V sobotu 29. ledna od 17 hodin se také chystá beseda s Radimem Uzlem ve Spa hotelu Lanterna. Nejznámější český sexuolog sem přijede se zábavným povídáním na téma Veselé historky z ordinace i soudní síně.

Neděle 30. ledna bude patřit závodu pro děti O pohár strašidýlka Razuláka na rodinné sjezdovce Horal. Start je ve 13 hodin, registrace probíhají na místě od 11:30. Zapojit se mohou děti již od dvou let a také malí snowboardisté. Vítaným zpestřením návštěvy sjezdovky Horal je nyní snowtubing, který zde byl zprovozněn před několika dny.

V Resortu Valachy, jehož je Ski areál Razula součástí, se díky sněhové nadílce posledních dnů výrazně zvyšuje zájem lidí o rezervace zimních pobytů s neomezeným wellness a skipasem v ceně.

Rezervací v hotelech Lanterna a Horal nyní každým dnem přibývá. Přesto cítíme, že jsou lidé letos opatrnější, rezervují s mnohem menším časovým předstihem, nejspíš kvůli vyššímu riziku školních karantén. Hostům proto nabízíme, že v případě potvrzeného onemocnění i karantény jim pobyt bez storno poplatků přesuneme na jiný termín. Čekat s rozhodnutím na poslední chvíli už ale nedoporučujeme, například v termínu zlínských a brněnských jarních prázdnin už máme na Horalu téměř vyprodáno,“ uvedla mluvčí Resortu Valachy Martina Žáčková.

Zobrazit fotogalerii >>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x