Sladké zlaté medaile pro Lentilky z Holešova

Lentilky Holešov Parade Corp Junior
ITÁLIE, HOLEŠOV - Mistrovství Evropy mažoretek asociace NBTA Europe se konalo v italském Lignano Sabbaidoro. Mezi zástupci 14 evropských zemí si čtyřdenní pobyt pořádně osladily mažoretky z Holešova, zvané Lentilky. Ty získaly hned tři zlaté medaile, získaly si srdce početného publika a zážitky například při zpěvu české hymny na stupních vítězů už nikdy nevymizí.

Tři nejcennější kovy děvčat z Holešova doplnily stejně zlatě jedním triumfem mažoretky ze zlínského KST Mědílkovi.

Titul vicemistrů Evropy míří do Infinity Kroměříž, šestým místem doplnily úžasnou kolekci našich dívek Zlínského kraje Včeličky z Hluku.

Česká reprezentace přivezla hned osm titulů mistrů starého kontinentu, čtyři míří do Zlínského kraje.

To je úspěch jako hrom.

Do přímořského letoviska se na sběr úspěchů vypravila početná holešovská výprava. Nejen 27 soutěžících a tři trenérky, ale také dvě desítky fanoušků z řad rodičů a dalších příbuzných.

„Naší účasti předcházela velmi intenzivní příprava. Dívky trénovaly třikrát týdně pod vedením hlavní trenérky Jolany Saibertové, která je zároveň i choreografkou úspěšných vystoupení,“ popsala za nejúspěšnější tým Lentilek z Holešova vedoucí klubu Lenka Klepalová s tím, že dík za perfektně odvedenou práci patří i dalším trenérkám Kateřině Svoboda a Agátě Horákové.

„Ale rády bychom vyjádřily obdiv všem, kteří nám byli nápomocni. Mimo jiné městu Holešov, Zlínskému kraji, Národní sportovní agentuře a sponzorům z našeho města,“ zakončila Klepalová.

Zobrazit fotogalerii >>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x