Slovácké divadlo odkládá premiéru Limonádového Joea

Premiéra Limonádového Joea se odkládá. Foto: Slovácké divadlo
UHERSKÉ HRADIŠTĚ - Plánovaná premiéra slavné parodie na westerny, Limonádový Joe, se v sobotu 20. listopadu neuskuteční. Slováckému divadlu překazila plány pandemie.

Slavná parodie na westerny Limonádový Joe v režii Martiny Schlegelové s Jiřím Hejcmanem v titulní roli měla mít ve Slováckém divadle premiéru v sobotu 20. listopadu. S kartami v divadle bohužel opět zamíchal koronavirus a představení se tak neuskuteční.

Do divadla zase dorazil covid. Mysleli jsme si, že už to máme všechno za sebou, ale nedá se nic dělat. Stali jsme se obětí té sílící další vlny. Bohužel to přišlo tak nečekaně a nešťastně, že musíme odložit premiéru hry Limonádový Joe. Nové datum ještě není stanovené, všechno se odvíjí od toho, jak to bude vypadat a jestli se ještě objeví další covidoví kolegové,” uvedl herec a tiskový mluvčí Slováckého divadla Josef Kubáník.

Divadlo už v týdnu od 8. do 14. listopadu zrušilo čtyři představení. Už tak narušený provoz ale zcela uzavřít nechce a bude hledat řešení. Pokud to bude nutné, je například připraveno najít záskoky pro menší role v už uváděných inscenacích.

Premiéra Limonádového Joea nebude, ale chtěli bychom zachovat Noc divadel, akci, na kterou se diváci těší a která by měla proběhnout v sobotu. Uvedeme s největší pravděpodobností také komedii Perfect Days, což je symbolické, protože perfektní dny si všichni přejeme. Bude následovat také doprovodný program. Ale jak to všechno nakonec dopadne, se uvidí. Každý den máme v divadle hodinové porady, takže je možné, že se to všechno bude ještě měnit,” dodal Kubáník.

O všem potřebném budou divadelníci své diváky pravidelně informovat na sociálních sítích a webu Slováckého divadla.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x