Slovácké divadlo znovu otevře výdejní okénko U hladového herce, akce měla velký úspěch

Foto: Slovácké divadlo
UHERSKÉ HRADIŠTĚ - Pro velký úspěch se Slovácké divadlo rozhodlo opakovaně otevřít výdejní okénko U hladového herce. Akce se opět uskuteční ve čtvrtek, serveru Zlin.cz to uvedl herec a mluvčí divadla Josef Kubáník.

Více než stovka lidí zavítala minulý čtvrtek k hlavnímu vchodu Slováckého divadla na kávu, čaj a setkání se svými oblíbenými herci. Vydávaly je oblíbené tváře slovácké scény Jitka Hlaváčová, Petra Staňková, Tomáš Šulaj a Pavel Šupina. A protože odezva předčila všechna očekávání, výdejové okýnko U hladového herce otevřou divadelníci ve čtvrtek znovu.

„Bylo to dojemné. Diváci si s námi povídali a všichni opakovali, jak moc jim chybíme. My jsme je ujišťovali, že to je vzájemné. Dokonce nám nosili dárky – víno, vánoční ozdoby, dostali jsme také kosmetiku na odličování a dokonce i sádlo,“ konstatoval Josef Kubáník. Jeho kolegyně Jitka Hlaváčová jej doplnila: „Drtivá většina diváků za námi nepřišla kvůli kávě, ale proto, aby nás ujistili, že na nás nezapomínají a že se do divadla, až bude znovu otevřeno, rozhodně vrátí. Znovu můžu zopakovat, že naše publikum patří k nejsrdečnějším u nás,” je přesvědčená oblíbená herečka.

Tento čtvrtek výdejové okénko U hladového herce divadelníci otevřou zase a diváky čeká další čtveřice hereckých osobností – Pavlína Hejcmanová, Tereza Hrabalová, Zdeněk Trčálek a David Macháček. „Kromě našich herců diváky čeká i záznam muzikálu Chicago, který poběží na obrazovce nad pokladnou a i tentokrát návštěvníci dostanou zdarma podepsané záložky s fotografiemi herců a speciální slevu na reprízu úspěšné inscenace Přelet nad kukaččím hnízdem,” ´doplnil Kubáník. Akce startuje ve 14.00 hodin, dveře divadla se uzavřou úderem 18. hodinou.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x