Slovácko: dobrý los v poháru, ale i termínové napětí

Ilustrační foto (Foto: 1. FC Slovácko)
UHERSKÉ HRADIŠTĚ - Docela příjemný čtvrteční los 3. kola MOL cupu mají fotbalisté Slovácka. Osudí se na ně usmálo, 30. září by do slovácké metropole měli přijet druholigoví fotbalisté Prostějova. Jenže věc má háček, možná spíše háčky. O termínu se zřejmě ještě bude jednat.

V lize dosud neporažený tým má totiž pěkně nabitý program. Jisté je, že se už tuto sobotu vydají hráči k zápasu 5. kola na hřiště pražské Slavie. Jediného účastníka bitev o Ligu mistrů.

„Současná opatření, která omezí i na velkém stadionu počet diváků na dva tisíce, by mohla být mírnou výhodou, ale soupeř má obrovskou kvalitu, uvidíme, rozhodně se těšíme,“ dumá zkušený stoper Stanislav Hofmann.

Každopádně je další zápasová série pěkně hustá. Už ve středu 30. září by měl pod „soví oči“ přijet zmíněný Prostějov, což ale úplně reálně nevypadá, spíše se bude hledat pozdější termín. Neboť v pátek 2. října znovu zavolá Fortuna liga, Slovácko načne 6. kolo duelem s Pardubicemi.

Do toho hledejte termín odloženého domácího zápasu s Příbramí a je jasné, že z toho mohou mít na Slovácku docela zamotanou hlavu.

Formu ale tým má, notně potrénoval a nejdříve se chystá překvapit na Slavii, co bude dál, je v řešení…

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x