Slovácko hlásí první posilu. Přichází vysoký rakouský útočník Kvasina

Fotbalisty Slovácka posílil rakouský útočník Marko Kvasina. Foto: 1.FC Slovácko
UHERSKÉ HRADIŠTĚ – Fotbalisté Slovácka jen pár dnů po skončení podzimní části FORTUNA:LIGY hlásí první zimní posilu. Útok celku z Uherského Hradiště zkvalitní Marko Kvasina. Sedmadvacetiletý rakouský forvard chorvatského původu s moravským klubem podepsal smlouvu do léta 2026.

Marko byl v našem hledáčku již delší dobu a nyní jsme se dohodli na jeho účinkování v dresu Slovácka. V minulosti dokázal, že branky dávat umí a dokáže připravit brankové příležitosti i pro své spoluhráče. Věříme, že v našem dresu naváže na své produktivní období,“ uvedl k příchodu Kvasiny sportovní ředitel Slovácka Veliče Šimulikoski.

Marko Kvasina je odchovancem vídeňské Austrie. Premiéru v nejvyšší rakouské soutěži si připsal v pouhých sedmnácti letech. Ve své první sezóně odehrál 195 cm vysoký hráč sedmnáct zápasů, ve kterých nasázel tři branky a připsal si rovněž dvě asistence.

Bývalý mládežnický reprezentant Rakouska ve své dosavadní kariéře oblékal kromě rakouské Austrie také dres Mattersburgu, belgického Oostende a švýcarského Lucernu, naposledy působil v tureckém Göztepe.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x