Slovácko hostí Olomouc. Kde má srdce Josef Mucha?

Slovácko dnes hostí Sigmu Olomouc. Foto: 1. FC Slovácko
UHERSKÉ HRADIŠTĚ - Pomalu aby přemýšlel, zda mu fanoušci olomoucké Sigmy nezastoupí cestu domů. Josef Mucha slouží coby pravá ruka Martina Svědíka fotbalovému Slovácku. Bydlí ovšem kousek od olomouckého Androva stadionu. Kde poslední dobou hodně rmoutí tamní fandy.

Na podzim jsme vyhráli v lize jasně 3:0, před nedávnem jsme se prokousali pohárem po bezbrankovém zápase na penalty, ale že bych ke svému městu cítil nějaké provinění, tak to určitě ne,“ směje se pár hodin před další bitvou, tentokrát v lize na hřišti Slovácka Josef Mucha.

Jisté je, že Sigma nedá kůži pod sovíma očima zadarmo ani náhodou.

„Kdepak, mají silné, kvalitní mužstvo plné technických i bojovných hráčů, trenér Vašek Jílek je hodně zkušený, čekám vyrovnaný zápas, snad budeme produktivní a prodloužíme sérii úspěchů poslední doby,“ dívá se na dnešní zápas obou týmů jeho srdce Mucha.

Hraje se od 16 hodin a na to, že je jaro, bude hodně chladno. Mucha bude na lavičce ve stěžejní koučovské roli, kolega Svědík musí v důsledku disciplinárního provinění na tribunu.

„Nepochybně, zimní bundy jsme naštěstí ještě neschovali, bude něco maličko nad nulou. Hráči si pomohou termoprádlem, my jsme také v pohybu, jistě ne tak intenzivním jako naši svěřenci, ale rozehřeje nás v realizačních týmech náboj, který každý zápas má,“ dodává Mucha, který logicky a samozřejmě fandí svému Slovácku, třebaže za Olomouc hrával, v metropoli Hané bydlí a má tam spoustu dobrých přátel a kamarádů.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x