Slovácko odstartovalo prodej permanentek. Koupit je fanoušci mohou online

foto: 1.FC Slovácko
UHERSKÉ HRADIŠTĚ – Výrazná úspora oproti nákupu vstupenky, zařazení do věrnostního programu, volný vstup nejen na přípravné zápasy, ale i všechna utkání rezervního týmu či žen, která se odehrají na Městském fotbalovém stadionu v Uherském Hradišti. To vše dostane fanoušek prvoligového Slovácka při nákupu permanentní vstupenky na příští sezonu 2024/2025.

On-line prodej byl zahájen v pondělí 3. června.

„Fanoušci, kteří si zakoupí permanentku online, ji budou mít v mobilním telefonu a neobdrží ji fyzicky. Pokud chcete mít svou permanentku fyzicky v peněžence, tak u způsobu vyzvednutí vyberte možnost – voucher na permanentku. Fyzicky si pak permanentku vyzvednete na pokladnách stadionu. V takovém případě však nebude možné mít permanentku i v mobilu,“ upozorňujemluvčí klubu 1. FC Slovácko Marek Jurák.

Výměna a prodej volných míst odstartuje na pokladnách Městského fotbalového stadionu v Uherském Hradišti v pondělí 10. června.

„V první fázi si budou moci vyměnit permanentky držitelé sezónních permanentek ze sezony 2023/2024. Těm je garantováno jejich místo do pondělí 24. června (včetně). Po tomto termínu půjdou nevyměněná místa do volného prodeje. Zároveň si však od prvního dne prodeje mohou zakoupit permanentní vstupenky i ostatní fanoušci, ale pouze na místa, která nebyla obsazená držitelem permanentky v poslední sezóně,“ říká Jurák.

Ceny nových permanentních vstupenek stojí od 3750 korun do 4500 korun, výměna vyjde levněji.

PERMANENTNÍ VSTUPENKA NA SEZONU 2024/2025

Tribuna B a C (sektory C1, C2, C6 a C7): výměna 3250,- Kč / nová 3750,- Kč

Tribuna C (sektory C3, C4 a C5): výměna 3500,- Kč / nová 4000,- Kč

Tribuna A (klubové sedadlo): výměna 6000,- Kč /nová nejsou v prodeji 

Tribuna A (nekrytá místa): výměna 4000,- Kč /nová 4500,- Kč

PRODEJ PERMANENTEK NA POKLADNÁCH STADIONU

Od 10. června do 24. června (včetně) – výměna a prodej volných míst

Od 26. června – uvolnění nevyměněných míst do volného prodeje

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x