Slovácko prohrálo v Mladé Boleslavi. Hattrickem ho srazil bývalý hráč

Fotbalisté Slovácka si na brankáře Trmala nepřišli. Foto: 1.FC Slovácko
UHERSKÉ HRADIŠTĚ – Fotbalisté Slovácka v Chance lize dál čekají na první výhru i vstřelený gól. Celek z Uherského Hradiště po úvodní domácí remíze s pražskou Slavií nestačil na jiného účastníka evropských pohárů, v Mladé Boleslavi padl 0:3.

Středočechům zařídil vítězství premiérovým hattrickem v lize záložník Daniel Mareček. Domácí se tak vítězně naladili na čtvrteční odvetu druhého předkola Konferenční ligy proti litevskému Transinvestu, na jehož hřišti budou hájit náskok 2:0 z domácího duelu.

Moravané naopak stále čekají na premiérové soutěžní vítězství pod novým koučem Romanem Westem.

Měli jsme nějaké možnosti i šance, bohužel jsme nebyli důslední v zakončení a nedali jsme ani gól, i když jsme dopředu předvedli lepší výkon než v prvním kole,“ říká kouč poražených.

S výkonem být ale spokojený rozhodně nemohl. Utkání jsme začali celkem slušně, měli jsme lepší mezihru než minule proti Slavii. Bohužel jsme udělali individuální chyby v rozehrávce, z čehož pramenil i první gól. Vyrobili jsme dva laciné góly, první poločas klidně mohl skončit bez branek. Do druhé půle jsme chtěli jít s tím, že se vrátíme do utkání, ale bohužel jsme přišli na hřiště a hned jsme dostali gól na 0:3. Pak už to bylo hodně těžké,“ dodal West.

Jeho tým nyní čeká domácí duel s Bohemians Praha 1905.

FK Mladá Boleslav – 1. FC Slovácko 3:0 (2:0)

Branky: 11., 45.+1 a 46. Mareček. Rozhodčí: Černý – Podaný, Dresler – Orel (video). ŽK: Stránský, Buryán – Trávník, Petržela. Diváci: 3373.

M. Boleslav: Trmal – Kostka, Král, Králik, Fulnek – Vydra, Langhamer (85. Donát) – Stránský (62. Buryán), Mareček (73. Mašek), Kušej (73. John) – Ladra (62. Vojta). Trenér: Holoubek.

Slovácko: Heča – Reinberk (57. Ndefe), Vaško, Hofmann, Doski – Trávník – Blahút (80. Cicilia), Havlík, Kohút (80. Kim Sung-pin), Sinjavskij (57. Petržela) – Azevedo (57. Vecheta). Trenér: West.

--> --> --> --> -->