Slovácko versus Mladá Boleslav. Bitva vyrovnaných

foto: 1.FC Slovácko
UHERSKÉ HRADIŠTĚ - Houpačka na slovácký způsob by se měla raději zastavit. Doma porážka s Olomoucí, venku ale výhra na Bohemians. Teď by borci z Uherského Hradiště rádi potěšili své věrné fanoušky a další blamáž na vlastním hřišti nedopustili. Mimochodem v utkání se Sigmou, které prohráli před dvěma týdny 0:2 rozhodně nebyli horším týmem.

Podívaná by to v sobotu od 15 hodin měla být hodně atraktivní. Mimo jiné proto, že se v dresu soupeře vrací po portugalském angažmá Matouš Trmal.

„Mají výborný tým, vysoké hráče, Matouš bude určitě posilou. Čeká nás těžký zápas a musíme se důkladně připravit, abychom zase nepřišli o body,“ vyhlašuje nejvyšší pohotovost univerzál Jan Kalabiška.

Mladá Boleslav má nového trenéra Marka Kuliče a taky nového sportovního manažera Pavla Hoftycha.

„Slovácko bereme jako přední ligový tým, bude to těžký zápas, mají výborné fanoušky, bude to bitva vyrovnaných týmů,“ tuší ostřílený fotbalový mazák Hoftych.

Domácí se nebudou moci na hrotu opřít o sílu navrátivšího se Rigina Cicilii. Ten vyfasoval od disciplinárky velmi tvrdý čtyřzápasový trest za nebezpečnou hru v utkání s pražskými Bohemians.

Otazníky se vznášejí i nad účastí Stanislava Hoffmana, nenastoupí určitě zraněný pravý bek Petr Reinberk.

Oba týmy dokumentují vyrovnanost pořadím v tabulce na 5. a 6. místě. Počet bodů shodný – 7. A skóre také + 2.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x