Snowtubing bude pro velký zájem v provozu i v pracovních dnech

Snowtubing u sjezdovky Horal (Foto: Resort Valachy Velké Karlovice)
VELKÉ KARLOVICE - Vzhledem k tomu, že snowtubing má u návštěvníků Ski areálu Razula ve Velkých Karlovicích velký úspěch a pro jeho provozování je ideální počasí, bude zde tato atrakce k dispozici nejen o víkendech, ale i ve všední dny. Serveru Zlin.cz to uvedla mluvčí Resortu Valachy Martina Žáčková.

80 metrů dlouhá snowtubingová dráha na sjezdovce Horal je v provozu denně od 10.00 do 16.00 hodin, případně dle aktuálního počasí. Současně zůstává ve všední dny otevřen i skibufet na úpatí sjezdovky, aby se měli rodiče s dětmi kde občerstvit. Na sjezdovce vedle snowtubingu je nadále možné i sáňkovat a bobovat. Druhá snowtubingová dráha u sjezdovky Razula zatím bude v provozu jen o víkendech.

Stále panují také vynikající podmínky v běžkařské stopě. „Zvláště rovinatý terén na loukách pod Spa hotelem Lanterna a trasy od hotelu Galik až k dostihové dráze jsou nyní častým cílem rodin s dětmi,“ podotkla Žáčková.
Běžkaři mohou i ve všední dny podél stopy využít několik výdejních okének. Velmi vyhledávané je zejména Bistro Razula u sjezdovky Razula, které je otevřeno denně od 8.00 do 18.00 hodin. „Nově jsme u Razuly zřídili další výdejní okénko na parkovišti vedle půjčovny běžek a skialpů, které se nachází přímo u běžkařské stopy. Chceme tak ještě více pomoci tomu, aby se netvořily fronty,“ dodala Žáčková.

Zobrazit fotogalerii >>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x