Sobotní autonehody zaměstnaly hasiče po celém kraji

foto: HZS Zlínského kraje
ZLÍNSKÝ KRAJ – Hasiči v průběhu sobotního dne museli vyjíždět hned k několika nehodám. Ty jako by se rozprostřely po celém kraji. Smrtelná naštěstí nebyla ani jedna, v několika případech ale cestující museli putovat do nemocnice.

První ze série sobotních nehod se odehrála už v pět hodin ráno v Bystřici pod Hostýnem na Kroměřížsku. Srazila se tady dvě osobní auta. Podle hasičů ale nehoda nebyla vážná a obešla se bez zranění.

Další dvě auta do sebe vrazila na Uherskohradišťsku. Hasiči tam vyjížděli po desáté hodině dopolední do obce Polešovice. Jedno z vozidel narazilo do vzrostlého stromu. Zraněna byla jedna osoba,“ uvedl Hasičský záchranný sbor Zlínského kraje na sociálních sítích.

Třetí dopravní nehoda zaměstnala profesionální jednotku ze Zlína. Ta vyjížděla do ulice Březnická. „I zde došlo ke střetu dvou vozidel, po kterém uniklo z jednoho auta větší množství provozních kapalin,“ uvedli hasiči. Zasahující jednotka tak musela uniklé kapaliny zasypat sorbentem.

A autonehoda se nevyhnula ani Vsetínsku. Do Rožnova pod Radhoštěm vyjížděli profesionální hasiči z Valašského Meziříčí společně s místní jednotkou. V ulici Ostravská se tady střetla dvě auta. Nehoda se neobešla bez zranění a zdravotnická záchranná služba musela jednoho z cestujících převézt do nemocnice.

Zobrazit fotogalerii >>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x