Tenis Slovácko má za sebou nejúspěšnější sezónu v historii klubu

Foto: Tenis Slovácko
UHERSKÉ HRADIŠTĚ - Na konci června skončila i letošní závodní tenisová sezóna. A uherskohradišťský klub Tenis Slovácko, který má tréninkové centrum ve staroměstském Sportparku Rybníček a v tenisovém areálu Na Vyhlídce v Mařaticích, ji nemůže hodnotit jinak než pozitivně.

„Co jsme si předsevzali, toho jsme dosáhli, a v mnoha případech se nám podařil jít ještě dál. Byla to jednoznačně nejúspěšnější a nejúžasnější sezóna od založení klubu v roce 2008,“ netají radost prezident Tenisu Slovácko David Mišťúrik.

Do bojů se zapojilo celkem třináct družstev tenisového klubu a z nich pět se umístilo na prvních místech. Tým dospělých B si vítězstvím ve 2. třídě zajistil postup do třídy první, mladší žáci B díky vítězství ve 2. třídě taktéž postoupili do první třídy. Jejich souputníci z A týmu ovládli první třídu a postoupili do ligy. Baby tenisti díky vítězství v 1. třídě postoupili do krajského finále. Dospělé „áčko“ ukončilo sezónu na skvělém 2. místě druhé ligy. „A naši dorostenci ovládli první ligu a vybojovali si postup na mistrovství České republiky, které se bude konat v září,“ dodává David Mišťúrik. V ligových bojích se neztratily ani ostatní týmy Tenisu Slovácko.

Po skvělém letošním ročníku chtějí nastalý trend v klubu Tenis Slovácko minimálně udržet. „Tyto úspěchy jsou výsledkem dlouholeté péče o naše tenisty, skvělé práce trenérů, kapitánů i rodičů, kteří své děti podporují,“ má jasno David Mišťúrik. „Teď se naši hráči musí soustředit na turnajovou část sezóny, několik hráčů bude náš klub a region reprezentovat na Mistrovství České republiky a na mezinárodních turnajích,“ dodává prezident klubu.

Pro všechny ostatní hráče klub připravil i řadu turnajů ve všech věkových kategoriích, které se budou konat jak ve Sportparku Rybníček, tak i v tenisovém centru Na Vyhlídce. „Skvělý tenis u nás bude k vidění po celý rok, přijďte se podívat a fandit,“ uzavírá David Mišťúrik.

--> --> --> --> -->