V Luhačovicích bude promítat letní kino jde o novinku

Foto: Luhačovice.cz
LUHAČOVICE - Novinkou letošní letní kulturní nabídky v Luhačovicích bude promítání letního kina. Na diváky čekají v srpnu celkem čtyři projekce, které se uskuteční vždy ve čtvrtek od 21 hodin, serveru Zlin.cz to za Městský dům Elektra sdělil Nikola Synek.

Jako u každého správného letního kina nebude chybět samozřejmě ani možnost občerstvení a návštěvníci se tak můžou těšit na příjemnou atmosféru i dobré zázemí pro strávení příjemných letních večerů. Projekce se budou odehrávat na terase Městské plovárny.

„Začínáme 6. 8. s českou komedií Přes prsty z prostředí plážového volejbalu. V hlavních rolích pobaví diváky Petra Hřebíčková, Jiří Langmajer a Denisa Nesvačilová, Vojta Dyk nebo David Prachař. Jako druhý snímek promítneme 13. 8. populární film 3Bobule. O týden později, 20. 8., pak letní kino nabídne osvědčenou komedii Poslední aristokratka a 27. 8. uzavře projekce na terase plovárny norské fantasy Cesta za živou vodou,“ popsala za organizátory ředitelka Městského domu Elektra Hana Slováková.

O letní kino projevili v nedávné anketě Luhačovjané mimořádný zájem. Umístění na terase plovárny se jevilo jako nejschůdnější řešení, protože jde o snadno dostupné místo, které poskytuje potřebné technické a sociální zázemí. Není navíc problém také u plovárny snadno zaparkovat.

Chystáte se do Luhačovic? Ubytování v Luhačovicích najdete ZDE.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x