V Luhačovicích oslaví Mezinárodní den průvodců tematickými prohlídkami

Foto: Město Luhačovice
LUHAČOVICE – Při příležitosti Mezinárodního dne průvodců, který letos vychází na 21. února, připravili v Luhačovicích tematické prohlídky po městě. Ty se budou v oblíbené lázeňské destinaci konat nejen v pondělí 21. února, ale po celý následující týden.

Jak jinak oslavit Mezinárodní den průvodců než prohlídkami po městě? Podobně uvažovali pracovníci luhačovického turistického a informačního centra, kteří pro obyvatele a návštěvníky lázeňského města připravili tematické komentované prohlídky. Ty se budou konat každý den od neděle 20. až do pátku 25. února.

Všechny plánované prohlídky slibují zajímavý a pestrý program, který osloví zejména obdivovatele nezaměnitelné a osobité luhačovické architektury.

Na své si přijdou milovníci architektury, historie i slavných osobností. Představíme vám Zvukovou mapu Luhačovic, majitelé hotelu Radun vás osobně provedou tímto funkcionalistickým skvostem, prohlídka pod názvem Tady pramení Luhačovice představí naše město nejen jako lázně, ale jako moderní místo pro život a turistický cíl vhodný pro všechny věkové a zájmové kategorie,“ přiblížila témata jednotlivých prohlídek projektová manažerka cestovního ruchu Jarmila Ďurďová.

Pokračování článku najdete zde.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x