V Rožnově pod Radhoštěm řádil opilý násilník

Ilustrační foto
ROŽNOV POD RADHOŠTĚM – V Rožnově pod Radhoštěm řádil v úterý večer silně podnapilý třiačtyřicetiletý muž, který fyzicky a slovně napadl dvě osoby. Muž skončil na záchytce a následně si od policistů vyslechl obvinění ze tří trestných činů - krádeže, výtržnictví a nebezpečného vyhrožování.

Muž z Rožnova pod Radhoštěm v úterý kolem sedmé večer bezdůvodně napadl fackami třiadvacetiletého mladíka, kterého náhodou potkal. Došlo i na malou tahanici, než se mladšímu z mužů podařilo utéct.

Mladík na místě nechal i svou koloběžku, na které se násilník chvíli povozil,“ uvedl policejní mluvčí.

Ten večer toho ještě muž neměl dost a tak se vydal po půl deváté na blízkou benzinovou čerpací stanici. Zde si bez ostychu a také bez placení vzal plechovku energetického nápoje, kterou hned na místě vypil.

Když jej obsluha upozornila, že má zaplatit, nebo věc oznámí policii, začal šestapadesátileté ženě nadávat a vyhrožovat jí fyzickou újmou a poničením zařízení,“ pokračoval mluvčí policie.

To už na místě byli policisté a muže zadrželi. Jelikož násilník nadýchal dva a tři čtvrtě promile, skončila jeho pouť na záchytce.

Ve středu večer si již vyslechl obvinění z trestných činů krádež, výtržnictví a nebezpečné vyhrožování. Jelikož byl za majetkovou trestnou činnost již v minulosti trestán, hrozí mu u soudu až tři roky vězení,“ uzavřel policejní mluvčí.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x