V Rožnově se letos poprvé konají veřejné interpelace

Ilustrační foto (Foto: MěÚ Rožnov pod Radhoštěm)
ROŽNOV POD RADHOŠTĚM - Další pravidelné setkání vedení radnice s občany města se uskuteční v Rožnově pod Radhoštěm ve středu 19. února od 16 hodin. Občané se mohou zeptat na jakékoliv podrobnosti z aktuálního zasedání zastupitelstva. Serveru Zlin.cz to oznámil mluvčí rožnovské radnice Marek Havran.

„Témata diskuse samozřejmě nemusí směřovat jen k projednávaným bodům z posledního zasedání tohoto nejvýznamnějšího orgánu města,“ uvedl Havran.

Pravidelná setkání s občany vždy druhou středu po jednání zastupitelstva organizuje vedení radnice v Rožnově pod Radhoštěm již od roku 2016. „Obyvatelům tak nabízíme pravidelnou debatu mimo jiné i nad tématy, které probírali na svém posledním jednání zastupitelé. Veřejné interpelace se ale mohou týkat samozřejmě jakékoliv oblasti činnosti města a úřadu, probíhajících nebo připravovaných akcí a dalšího, co občany zajímá,“ uvedl místostarosta Rožnova Jan Kučera.

Pro tento způsob komunikace s občany Rožnova jsou vyhrazeny druhé středy po zastupitelstvu a to vždy od 16 hodin na hlavní budově MěÚ na Masarykově náměstí. Nejbližší veřejné interpelace se tedy uskuteční příští středu 19. února 2020 od 16 hodin v obřadní síni v přízemí hlavní budovy MěÚ Rožnov.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x