V Uherském Brodě hořelo ubytovací zařízení. Na místě zasahovali profesionální i dobrovolní hasiči

Hasiče zaměstnal požár v Uherském Brodě. Foto: HZS ZK
UHERSKÝ BROD - V neděli krátce po půl druhé v noci přijalo operační středisko hasičů informaci o požáru v ubytovacím zařízení v Uherském Brodě. Na místo do několika minut dorazila jednotka profesionálních hasičů ze stanice Uherský Brod a dobrovolné jednotky z Uherského Brodu a Vlčnova.

Průzkumem bylo zjištěno, že požár zasáhl jednu místnost s uskladněným materiálem. Před příjezdem hasičů prováděl hašení správce objektu a následně také přítomná hlídka policie, a to za pomoci ručních hasicích přístrojů.

Hasiči provedli lokalizaci požáru pomocí vysokotlakého proudu, a z budovy vyvedli dvě osoby. Všechny prostory objektu byly následně ve spolupráci se správcem zkontrolovány kvůli vyloučení přítomnosti dalších osob.

Objekt byl odvětrán přetlakovou ventilací, a po vyloučení dalšího nebezpečí byla ve 2:52 hodin ohlášena celková likvidace. Na místě byla ponechána místní jednotka na dohlídku až do ranních hodin. K události se dostavil také vyšetřovatel hasičů, který nyní pracuje na zjištění přesné příčiny vzniku události i stanovení způsobených škod.

Zobrazit fotogalerii >>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x