V Újezdu u Valašských Klobouk v noci hořelo

V noci shořela v Újezdu u Valašských Klobouk stodola. Foto: HZS Zlínského kraje
ÚJEZD - Hned několik jednotek hasičů bylo v noci vysláno k požáru stodoly. Majitele upozornili na požár sousedé, které vzbudil výbuch.

Dnes v noci shořela samostatně stojící stodola v Újezdu u Valašských Klobouk v lokalitě Pavelkův mlýn. Hlášení o požáru přijali hasiči v 1:35 hodin. Na místo vyjelo hned několik jednotek z Hasičského záchranného sboru Zlínského kraje, stanice Valašské Klobouky, Slavičín, Luhačovice, Zlín a Sboru dobrovolných hasičů obcí Újezd, Slavičín, Valašské Klobouky. Při příjezdu už byl ale objekt prakticky zničený.

Z hořící stodoly vynesli jednu malou tlakovou láhev na propan butan. Majitele upozornili na požár sousedé, které vzbudil výbuch. Ve stodole totiž byly uskladněny benzínové sekačky.
Požárem byla zasažena i blízká skládka dřeva. Vyšetřovatel hasičů spolu s Policií České republiky provedl nezbytné úkony a po dohodě s majiteli byla stanovena škoda na majetku v předběžné výši 150 tisíc korun. K zranění osob naštěstí nedošlo a úmyslné zapálení bylo vyloučeno. Příčina vzniku požáru zůstává v šetření hasičů.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x