Valašskokloboucké kino začalo promítat online

Foto: MěÚ Valašské Klobouky
VALAŠSKÉ KLOBOUKY – Když nemůžou jít diváci do kina, jde kino za svými diváky domů. Valašskokloboucké kino Svět se připojilo k celorepublikovému projektu Vaše kino a spustilo projekci filmů na internetu, a to za vstupné 70 korun. Lidé si mohou zakoupit na webových stránkách kina vstupenku a poté se na film podívat v daný čas v pohodlí svého domova, serveru Zlin.cz to uvedla mluvčí valašskokloboucké radnice Lenka Zvonková.

První projekce se uskutečnila už ve středu 1. dubna večer, šlo o snímek Amundsen.

„V době zavřených kinosálů chceme zůstat s návštěvníky v kontaktu a dopřát jim nevšední zážitek s filmy, které jsou momentálně nasazené jen do kin. Současně mají lidé touto cestou možnost podpořit své kino,“ popsal projekt Jaroslav Baloušek, ředitel Kulturního a vzdělávacího střediska Valašské Klobouky. „S jednou vstupenkou se přitom může doma podívat celá rodina,“ dodal.

Vstupenku lze koupit online na webu kina Svět, kde je také uvedený podrobný postup. Předprodej skončí vždy hodinu před začátkem představení, případně vyčerpáním kapacity sálu. Dvacet minut před promítáním zadá divák na webu www.vasekino.cz kód, který obdržel na e-mail při nákupu, čímž získá přístup k filmovému představení na daný večer.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x