Vánoční svátky ovlivní otevírací dobu na zlínské radnici

Ilustrační foto (Foto: MěÚ Zlin)
ZLÍN – V období vánočních svátků a na začátku nového roku bude na Magistrátu města Zlína upravena otevírací doba. Server Zlin.cz o tom za město informovala Irena Orságová.

V pondělí 23. prosince bude na všech odborech včetně pokladny otevřeno do 12.00 hodin. Ve stejném režimu do 12.00 hodin budou oddělení a odbory magistrátu fungovat i v úterý 31. prosince. Pouze pokladna uzavře v 9.00 hodin a s omezeným rozsahem služeb musejí počítat i klienti informačního střediska na radnici. To bude v poslední den roku otevřeno do 14.00 hodin.

„Na Silvestra bude informační středisko otevřeno do 14. hodiny s tím, že ale nebude možné pořizovat výpisy z CzechPointu a omezeny budou i další služby včetně prodeje dárkových předmětů. Upozorňujeme i na změnu otevření informačního střediska v pátek 3. ledna. V tento den se tady bude konat inventura, a z tohoto důvodu bude do 12.00 hodin zavřeno,“ sdělila vedoucí Oddělení cestovního ruchu a informací Eva Manišová.

V pátek 27. prosince a v pondělí 30. prosince budou pracovníci úřadu občanům k dispozici v běžné otevírací době. Těchto dnů se změny netýkají.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x