VAR v akci, Slovácko v sedmém nebi. V Ostravě vyhrálo 2:1

Foto: 1. FC Slovácko
OSTRAVA - Do Ostravy jeli fotbalisté Slovácka s pokorou. Hrálo se tam v rámci odloženého 8. kola o čtvrté místo v tabulce. A hosté zvládli těžký úkol s velkým přehledem.

Už v první půli to byli Hradišťané, kteří poměrně mdlého soupeře přehrávali. Největší šanci měl Sadílek, jeho ránu zřejmě ještě tečoval domácí stoper Pokorný, ovšem reflex, který předvedl osmatřicetiletý domácí brankář Laštůvka byl excelentní.

Po bezbrankovém prvním poločase udeřili hosté. Nejdříve tedy VAR. Ten odhalil faul domácí obrany a Kliment si s penaltou v 51. minutě bezpečně poradil.

V další pasáži zase umně kombinující hosté lízali gólovou smetánku. Uběhlo jen osm minut a Navrátil dorazil za ostravského brankáře střelu Kubaly.

Zápas pak rozmělnila střídání a znovu šel do akce VAR. Ten sebral radost domácímu Stronatimu, jeho parádní nůžky skončily v síti, ale úplnou tečku napsal opět video asistent rozhodčího neboli VAR. Ten pravil: ofsajd.

V závěru domácí Potočný po snad jediné nedůslednosti obrany Slovácka hlavou snížil, ale na nic dalšího se v šesti minutách nastavení Baník nezmohl.

Baník Ostrava – 1.FC Slovácko 1:2.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x