Ve Velkých Karlovicích se chystá Maškarní lyžovačka

Maškarní lyžovačka. Foto: Resort Valachy
VELKÉ KARLOVICE – Už tuto neděli 5. března bude sjezdovka Horal ve Velkých Karlovicích patřit dětem. Resort Valachy pro ně připravil oblíbenou Maškarní lyžovačku, která je každoročně symbolickým vyvrcholením zimní sezóny.

Podmínky pro lyžování jsou stále velmi dobré, vrátilo se chladnější počasí a ke 40 centimetrům technického sněhu v týdnu přibylo pár centimetrů přírodního. Maškarní lyžovačkou chceme opět potěšit naše nejmenší návštěvníky, kteří se na karneval na lyžích vždy velmi těší. Masky v tento den lyžují zdarma,“ uvedla mluvčí Resortu Valachy Martina Žáčková.

Na sjezdovce Horal u hotelu Horal vznikne 5. března slalomová trať s překážkami plnými sladkostí, které si děti mohou za jízdy lovit. Zapojit se mohou účastníci nejen na lyžích, ale i na sáňkách a bobech. Porota bude vybírat nejhezčí a nejoriginálnější masky, které získají atraktivní ceny a děti přijde pozdravit i maskot areálu – strašidýlko Razulák.

Registrace začíná v 9 hodin, soutěžní jízdy masek probíhají od 10:30 do 12, ve 13 hodin je vyhlášení vítězů. Vedle startovného 50 Kč již neplatí malí lyžaři nic navíc: pokud dorazí v maskách, lyžují po celý den na sjezdovce Horal zdarma.

Na nadcházející dva týdny chystá Resort Valachy nejen pro prázdninové návštěvníky také další akce. V rámci pravidelných hudebních večerů v hotelu Lanterna zahraje v sobotu 4. března muzikant Bolek Vjaclovský, v pátek 17. března harfenistka Lucie Fajkusová. Na sobotu 11. března se chystá Pralinková manufaktura, při níž si mohou zájemci vyzkoušet výrobu čokoládových pralinek. V neděli 12. března bude oblíbený Kurz pečení pizzy (nejen) pro děti.

Zobrazit fotogalerii >>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x