Velký svátek pro Valachy! Hokejisté Vsetína vyzvou před Vánoci pod širým nebem Slavii

Hokejisty Vsetína čeká v prosinci utkání pod širým nebem. Foto: VHK Robe Vsetín
VSETÍN - Po dubnovém tažení do Brna, kde Valaši našli azyl pro barážová utkání s Kladnem, je na obzoru další invaze zelenožlutých barev. A to do hlavního města. Hokejisté VHK ROBE Vsetín se totiž zúčastní akce Winter Hockey Games 2024 a pod širým nebem na Letenské pláni vyzvou 6. prosince domácí Slavii.

Bude to parádní zážitek,“ zve fanoušky útočník VHK Robe Adam Hořanský na utkání, které se uskuteční v aréně pro 16 tisíc diváků s výhledem na Pražský hrad. Vstupenky jsou již v prodeji.

Winter Hockey Games 2024 přinese začátkem prosince do Prahy nabitý čtyřdenní program – dvě utkání Tipsport extraligy, souboj univerzitních týmů Česka a Slovenska i prestižní klání českých a světových legend. K tomu aktuálně organizátoři potvrdili složení zápasu slovenské extraligy mezi Slovanem Bratislava a Košicemi a navíc přidali do programu utkání první ligy mezi Slavií Praha a Vsetínem.

Snažíme se o maximálně atraktivní program. Jsme moc rádi, že se nám povedlo dotáhnout detaily ohledně zápasu slovenské extraligy. Souboj mezi Slovanem Bratislava a Košicemi je tradičně atraktivním slovenským derby a věřím, že si ho užijí i čeští fanoušci,“ sděluje Martin Loukota, ředitel Asociace profesionálních klubů.

Na Letné vyroste o prvním adventním víkendu hokejový areál o rozloze 10 000 m2, u rozlehlých tribun budou připraveny dvě obrovské LED obrazovky a diodový prstenec. Chybět nebude prostorná fanzóna, v níž bude pro fanoušky každý den připravena velkolepá show včetně hudebních vystoupení známých českých a zahraničních interpretů před každým utkáním v ceně vstupenky.

PROGRAM WINTER HOCKEY GAMES 2024:

Čtvrtek 5. prosince:
Česko – Slovensko (univerzitní hokej)

Pátek 6. prosince:
HC Slavia Praha – VHK ROBE Vsetín
HC Škoda Plzeň – Banes Motor Č. Budějovice

Sobota 7. prosince:
HC Slovan Bratislava – HC Košice
HC Sparta Praha – HC Kometa Brno

Neděle 8. prosince:
Česko – Výběr světa (souboj legend)

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x