Vrchlabí zabralo, šestý zápas v neděli na Lapači

Ilustrační foto (Foto: VHK ROBE Vsetín)
VSETÍN - Na dlouhé cestě domů zpod Krkonoš měli hokejisté Vsetína o čem přemýšlet. V pátém utkání čtvrtfinále play off Chance ligy vyhráli domácí relativně snadno a v sérii snížili vedení Vsetínských na 3:2. Další valašský mečbol je připraven na neděli na vsetínském Lapači.

Zápas ve Vrchlabí měl zajímavý průběh, celou řadu sporných situací, náboj i dramatické momenty, byl herně poměrně vyrovnaný, a přece se zrodilo nejvyšší vítězství v celé zatím pětizápasové sérii.

Domácí šli rychle do vedení o dvě branky, ale ještě do první pauzy střihl křídla jejich rozletu šikovný vsetínský mladíček Klímek. V sérii zaznamenal už svůj čtvrtý gól.

Za tři minuty po přestávce dokonce vyrovnal vsetínský obránce Smetana, ovšem smetanu i šlehačku ze zápasového dortíku slízli oblíbenci pana Krakonoše.

Góly nastříleli po dvou v každé třetině a zaslouženě vyhráli, což na klubovém webu Vsetína uznal i šéftrenér Roman Stantien. „Chtěli jsme i podruhé smazat dvoubrankové manko, otevřeli jsme hru, po naší chybě šel soupeř do brejku, proměnil a pak už se zápas jen dohrával.“

HC Stadion Vrchlabí – VHK ROBE Vsetín 6:2.

V neděli se hraje šestý zápas na vsetínském Lapači. Jen pro zajímavost. Pokud by panovaly normální časy, bylo by jistě našlapáno až po střechu, jako před čtvrt stoletím, kdy Vsetíňané získávali titul za titulem.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x