Vsetín i kraj prodlužují omezení školních autobusových spojů

Ilustrační foto (Foto: MěÚ Vsetín)
VSETÍN - V důsledku vládních opatření zapříčiněných pandemií koronaviru platí omezení provozu autobusové dopravy. Město Vsetín i Zlínský kraj se rozhodli omezení prodloužit, informovala server Zlin.cz mluvčí vsetínské radnice Jana Raszková.

„Jelikož jsou uzavřeny školy a školská zařízení, nejedou od 19. října autobusy městské hromadné dopravy, které dopravují žáky do škol. V tomto smyslu upravené jízdní řády měly původně platit jen do 1. listopadu. Protože však v uplynulých dnech vláda znovu zpřísnila opatření v důsledku koronavirové krize a výhled do nejbližší budoucnosti nenaznačuje zásadnější zlepšení situace, rozhodli jsme se přistoupit k prodloužení platnosti výlukových jízdních řádů MHD až do 3. prosince,“ uvedl starosta Jiří Růžička s tím, že upravené jízdní řády MHD, respektive jízdní řády linek, jichž se změny oproti normálnímu stavu dotkly, najdou lidé na webových stránkách města.

Prodloužit omezení školních spojů se rozhodl také Zlínský kraj, který na území města Vsetín zajišťuje příměstskou autobusovou dopravu. Podrobnější informace jsou k nalezení pod odkazem https://www.id-zk.cz/omezeni-dopravy

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x