Vsetín uzavře sezonu na Cyklostezce Bečva

Ilustrační foto (Foto: MěÚ Vsetín)
VSETÍN - Dubnové zahájení sezony na Cyklostezce Bečva bylo kvůli koronavirové pandemii zrušeno, proto se partnerská města ležící na této královně cyklostezek rozhodla uspořádat za podpory spolku Cyklostezka Bečva společnou vyjížďku k ukončení sezony. Uskuteční se v sobotu 19. září, serveru Zlin.cz to oznámila mluvčí města Jana Raszková.

„Z Valašského Meziříčí, kam by měli dorazit i cyklisté z Rožnova pod Radhoštěm, vyrazí peloton směrem ke Vsetínu v 9.00 hodin. Ke splavu na vsetínské Ohradě by měl dorazit krátce před desátou. Odtud se pak vyjíždí směrem k Halenkovu přesně v 10.00 hodin,“ přiblížil vsetínský místostarosta Pavel Bartoň.

Ve sportovně-zábavním areálu u halenkovského fotbalového hřiště bude pro všechny připraven program, jehož součástí je ve 12.30 hodin losování tomboly. Losovat se budou registrační kartičky, jež účastníci obdrží na startu spolu s upomínkovým předmětem, oplatkem a poukazem na drobné občerstvení. „V rámci programu se cyklisté mohou těšit na prezentaci Českého červeného kříže, městské policie či střediska volného času Alcedo. Vypůjčit a vyzkoušet si bude možné skákací boty, minikolo, minitandem, klokaní boty a velociped. Dětem pak bude k dispozici skákací hrad,“ vyjmenoval místostarosta Bartoň.

Pro ty, kteří se necítí na dlouhou trasu, je připraven cyklobus, a to z Valašského Meziříčí do Vsetína s odjezdem v 9.15 hodin. Také z Halenkova pojede po ukončení akce cyklobus do Vsetína a Valašského Meziříčí. Cyklobus po odjezdu z Halenkova počká na Vsetíně na cyklisty, kteří přijedou z Halenkova po cyklostezce.

Rezervace cyklobusu je nutná na e-mailu dobesova.mikroregion@gmail.com nebo na tel.: 571 674 339. Pořadatelé akce však upozorňují, že v případě nepřízně počasí se akce nekoná.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x