Začala plesová sezóna, akci chystá hned několik měst v kraji

Ilustrační foto (Foto: Zlin.cz)
ZLÍNSKÝ KRAJ – Ve Zlínském kraji začíná plesová sezóna. Ples chystají Kunovice, Kroměříž, Luhačovice a další města, řekl serveru Zlin.cz mluvčí Centrály cestovního ruchu Východní Moravy Zdeněk Urbanovský.

V sobotu se uskuteční ples Kunovic v místní hale. „Tančit se bude od 19:00 a zahraje k tomu Plesový orchestr Coppelia. Scházet nebude ani DJ, tombola a další program,“ uvedl Urbanovský.

O týden později bude ples v Domu kultury v Kroměříži. Začne v 19:00. „Moderovat ho bude oblíbený Vojtěch Bernatský a příchozí se mohou těšit na Katarínu Knechtovou, The People Music, Event Jazz Trio a spoustu zábavy i bohatou tombolu,“ řekl Urbanovský.

Ples v sobotu 18. ledna nabídnou od 20:00 i Luhačovice v prostorách Městského domu kultury Elektra. Moderovat ho budou herci Mahulena Bočanová a Marek Vašut. „Atmosféru navodí Prestige Symphony Orchestra, zazpívají herci Slováckého divadla, zahraje také kapela Golden Delicius s frontmanem Tomášem Davidem. Chybět nebude ani místní Dívčí saxofonový orchestr, cimbálovka, taneční ukázky a další zábavné momenty. Samozřejmostí je štědrá tombola, jejíž výtěžek získá Korunka Luhačovice pomáhající dětem,“ uvedl Urbanovský.

Ve stejný den bude od 19:30 ples v Klubu kultury Uherské Hradiště. „V průběhu večera se na podiu vystřídá několik hudebních těles, a to Slovácký komorní orcherstr, The Bacwards – Beatles Revival, Taneční klub ROKASO, cimbálová muzika Harafica, kapela Party Leaders. Scházet nebude ani košt vín, fotokoutek, slosování vstupenek o zajímavé odměny,“ vyjmenoval Urbanovský.

Ples bude mít v sobotu 18. ledna i Uherský Brod v domě kultury. Od 20:00 si lidé poslechnou Martina Chodúra, Panorama Band, cimbálovku Litera, folklorní soubor Rozmarýn i Brazil Show. Ve stejný den začne v 19:30 ples v Bystřici pod Hostýnem ve Společenském domě Sušil. K tanci a poslechu tam zahraje kapela Los Playboys.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x