Zápisník alkoholičky se po obrovském zájmu vrací do hulínského letního kina

Foto: Město Hulín
HULÍN – Český filmový hit s Terezou Ramba v hlavní roli si v červenci v letním kině v Hulíně nenechalo ujít rekordních 588 platících diváků. Provozovatelé se proto rozhodli Zápisník alkoholičky na program kina mimořádně zařadit znovu, promítat se bude ve čtvrtek 22. srpna od 20:30 hodin.

Jsme opravdu rádi, že se nám podařilo s distributorskou společností domluvit pro Zápisník alkoholičky další termín promítání. Film opravdu zaujal a dostávali jsme žádosti o jeho opětovné uvedení. Těší nás, že jim můžeme vyhovět,“ svěřila se Jarmila Zakravačová, ředitelka Městského kulturního centra Hulín, které letní kino provozuje.

Vstupenka na promítání stojí 140 korun. Koupit se dá online nebo v pokladně letního kina před promítáním.

Film Zápisník alkoholičky je inspirovaný skutečným příběhem Michaely Duffkové a vychází z její knižní předlohy, která byla také velmi úspěšná. Tématem je ženský alkoholismus se všemi jeho dopady na život a vztahy. V titulní roli exceluje Tereza Ramba, režisérem je absolvent zlínské filmové školy Dan Svátek a jedním z koproducentů zlínská společnost IS Produkce.

Zápisník alkoholičky se dotýká vážného problému, který v České republice máme a o kterém se zase tak moc nemluví. Vnímám to tedy tak, že tento film přispívá k osvětě, což je jeho velká přidaná hodnota,“ dodal starosta Hulína Jaromír Žůrek.

--> --> --> --> -->