Zapomenutá peněženka s vysokým obnosem rychle změnila majitele

Ilustrační foto
ROŽNOV POD RADHOŠTĚM – Začátkem května nahlásila na policii seniorka ztrátu peněženky, která obsahovala více než deset tisíc korun. Během nakupování si ji na malou chvíli odložila na regál a když si ji chtěla vzít zpět, peněženka byla pryč.

Ke ztrátě peněženky došlo ve čtvrtek 5. května krátce před půl jedenáctou v prodejně potravin na ulici Svazarmovská v Rožnově pod Radhoštěm. Pětasedmdesátiletá žena si peněženku během nakupování odložila do regálu se zeleninou. Na malou chvíli na ni zapomněla a pokračovala v nákupu. V momentě, kdy si seniorka uvědomila, že ji nemá u sebe, vrátila se k místu, kam ji položila. Peněženka už ovšem v regálu nebyla.

Prozatím neznámou osobu podezíráme ze spáchání trestného činu zatajení věci, za což hrozí až jednoletý trest odnětí svobody,“ uvedl policejní mluvčí Petr Jaroš.


Policisté žádají o spolupráci i veřejnost. „Případní svědci mohou kontaktovat policisty obvodního oddělení v Rožnově pod Radhoštěm osobně, popřípadě prostřednictvím bezplatné linky 158. Velmi cenné informace může mít i žena na fotografii, jejíž totožnost v tuto chvíli neznáme,“ uzavřel Petr Jaroš.

Zobrazit fotogalerii >>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x