Zdravotničtí záchranáři ze Zlínského kraje vybojovali stříbro na Mistrovství ČR řidičů sanitek

foto: ZZS ZK
ZLÍNSKÝ KRAJ – Skvělé druhé místo si z Mistrovství ČR řidičů zdravotnických záchranných služeb odvezla dvojice ze Zlínského kraje Tomáš Bártl a Marek Ohryzek. Navázali tak na medailové úspěchy z předchozích ročníků.

V areálu Autodrom ve Vysokém Mýtě se konal třetí ročním Mistrovství ČR řidičů zdravotnických záchranných služeb. Mezi 26 řidiči ze 13 záchranek z Česka a 4 zástupci ze Slovenska byli i borci ze Zlínského kraje Tomáš Bártl a Marek Ohryzek. A právě tito precizní a rychlí chlapi vybojovali mezi konkurencí skvělé druhé místo.

„Svým uměním tak dokázali svou zručnost, rychlost, smysl pro přesnost a navázali na medailové úspěchy z předchozích ročníků řidičů ZZS Zlínského kraje,“ uvedli zdravotníci ze Zlínského kraje na svém webu.

Všichni řidiči se utkali v disciplínách, které simulovaly jejich každodenní práci. Mezi nimi byla jízda na přesnost, automobilový slalom, znalost pravidel silničního provozu a poprvé byla do soutěže přiřazena i jízda na motokárách.

„Organizátorem akce je Autoklub ČR ve spolupráci s Autoklubem Karosa Vysoké Mýto, samotný průběh akce pak mají na starosti organizátoři Barum Czech Rally Zlín. Vše je připraveno jako klasický motoristický závod s úplným zabezpečením, včetně profesionální časomíry, výsledkového servisu, traťových komisařů a zázemí,“ uvádí ZZS Zlínského kraje.

Nezbývá tedy nic jiného, než stříbrným chlapcům pogratulovat a do budoucna popřát hlavně bezpečnou jízdu k těm, kteří to budou nejvíc potřebovat.

Zobrazit fotogalerii >>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x