Zlín Film Festival chystá dokument a hledá spolutvůrce

Foto: Zlín Film Festival
ZLÍN – U příležitosti 60. výročí zlínského festivalu filmů pro děti a mládež vznikne dokument. Pro jeho natočení teď Zlín Film Festival hledá diváky, kteří zažili tento mezinárodní festival v jakémkoliv jeho období, serveru Zlin.cz to za zlínsku radnici uvedla Irena Orságová.

Pokud se kdokoliv bude chtít podělit o své vzpomínky, měl by napsat na e-mail: pavlina.hobzova@ceskatelevize.cz. „Do předmětu je třeba uvést Zlin Film Festival a do zprávy kontaktní telefonní číslo. Štáb je možné oslovit i telefonicky, a to prostřednictvím čísla 736 531 655,“ upřesnila Orságová.

Natáčení dokumentu se uskuteční ve Velkém kině Zlín v termínu 24. až 26. února 2020.

Zlín Film Festival – Mezinárodní filmový festival pro děti a mládež je nejstarší a v současnosti největší filmovou přehlídkou svého druhu na světě. Jeho prestiž se rok od roku zvyšuje nejen v rámci České republiky, ale také v zahraničí. Svědčí o tom i celá řada pozvání a účastí zástupců ZFF v porotách mezinárodních festivalů v Rusku, Lotyšsku, Německu, Polsku, Řecku, Indii a dalších zemích světa. Letošní 60. ročník se uskuteční v době od 29. května do 6. června.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x