Zlín přivítá nový rok tradičním ohňostrojem

foto: ilustrační foto Zlin.cz
ZLÍN - Nový rok přivítá Zlín tradičním novoročním ohňostrojem na náměstí Práce, u Obchodního domu Zlín. Lidé se mohou těšit i na známou bubenickou kapelu Jumping Drums, serveru Zlin.cz to sdělil Lukáš Fabián z tiskového oddělení zlínské radnice.

Program na náměstí Práce odstartuje v 17.20 hodin bubenická show Jumping Drums. O 35 minut později se primátor Zlína ujme novoročníhoproslovu a v 18.00 hodin vypukne samotný ohňostroj.

Akce si vyžádá omezení v dopravě. „Od 16.00 hodin bude uzavřená ulice nám. T. G. Masaryka a ulice Hradská. Celý den bude uzavřené parkoviště u Obchodního domu Zlín, které bude vyhrazeno pro část diváků ke sledování ohňostroje, diváci můžou stát i na zpevněných plochách Gahurova prospektu, případně na cestě u Kongresového cesta,“ upřesnil Fabián.

Odpaliště ohňostroje bude na louce nám. T. G. Masaryka v pohledovém směru na Památník Tomáše Bati. U Obchodního domu Zlín budou pro diváky zajištěny stánky s občerstvením a otevřená bude i Bistrotéka Valachy a obchodní pasáž včetně veřejných toalet.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x