Zlínská nemocnice chystá pro dárce krve vitamínové balíčky

Foto: zdroj FB
ZLÍN - Hematologicko-transfuzní stanice Krajské nemocnice Tomáše Bati (KNTB) ve Zlíně obnovila po pauze způsobené koronavirovou pandemií spolupráci s významným výrobcem vitamínů a dalších doplňků stravy z regionu. Dobrovolní dárci se tak mohou těšit na zdravou odměnu, sdělil serveru Zlin.cz mluvčí krajských nemocnice Egon Havrlant.

„S dárky od společnosti Vitar jsme vstoupili do letošního roku, lednová akce měla u dárců krve ohlas a chodili k nám ve velkém počtu. Věříme, že stejný úspěch budou mít i nadcházející dvě akce, které jsou už připravené. A děkujeme Vitaru, že s námi pokračuje ve spolupráci, ozval se prakticky hned poté, co se darování krve vrátilo do normálu. Vděční jsme kvůli našim dárcům, pro které jsou vitamíny a další produkty od této společnosti příjemným bonusem,“ prohlásila Jana Pelková, primářka Hematologicko-transfuzního oddělení KNTB.

Ve čtvrtek 18. června budou návštěvníci „transfuzky“ ve zlínské nemocnici dostávat dárkové balíčky s mixem vitamínů, a to ihned po úspěšném odběru. „Věříme, že jim udělají radost a také že přispějí k udržení jejich zdraví,“ vzkázal Vladimír Polášek, generální ředitel společnosti. „Řada našich zaměstnanců se také osobně chystá přijít darovat krev. Chceme pomáhat co nejvíce,“ doplnila jeho Poláškova kolegyně Jitka Pethö. Dodala, že během srpnové akce se můžou úspěšní dárci krve těšit na jeden z produktů jejich firmy.

Ve stejném rozsahu spolupracuje zlínské hematologicko-transfuzní oddělení i s dalším významným výrobcem z regionu, společností Z-STYLE CZ. Ta dlouhodobě odměňuje dárce krve kvalitními pracovními rukavicemi a darovat chodí pravidelně i její zaměstnanci.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x