Zlínská univerzita chystá v rámci dne otevřených dveří studentskou kavárnu, únikovou hru i zkoušku kreativity

Ilustrační foto (Foto: UTB)
ZLÍN – Studentská kavárna, úniková hra, zkouška kreativity, návštěva laboratoří, setkání s roboty, prohlídka architektonického skvostu. To je jen stručný výčet z toho, co čeká zájemce o studium na Univerzitě Tomáše Bati ve Zlíně, serveru Zlin.cz to řekl Jan Malý z tiskového odělení zlínské univerzity.

Zlínská univerzita připravila na 6. února den otevřených dveří. Během celého dne až do 16.00 hodin budou mít uchazeči možnost navštívit kteroukoliv fakultu jak ve Zlíně, tak v Uherském Hradišti, knihovnu ve zlínském Univerzitním centru i ubytovací prostory.

Na Fakultě technologické UTB bude možnost se seznámit s prací v nejmodernějších laboratořích, navštívit kavárnu nebo se zúčastnit soutěže. Připravena bude také zajímavá prezentace o studiu.

„Na Fakultě managementu a ekonomiky UTB bude po celý den připraven zážitkový program – například úniková hra pro 3 – 5členné týmy, zkoušky kreativity, testy efektivity a další,“ řekl Malý. Prezentace o studiu, oborech a životě na fakultě se uskuteční v 8.00, 10.00, 12.00 a ve 14.00 hodin, úniková hra od 9.30 vždy ve 40minutových intervalech.

Na Fakultě multimediálních komunikací UTB si uchazeči vyzkouší kreativní testy, nahlédnou do uměleckých ateliérů i na Ústav marketingových komunikací a zažijí atmosféru fakulty na vlastní kůži. Prezentace jsou na programu v 10.00, 12.00 a ve 14.00 hodin.

Fakulta aplikované informatiky má prezentace naplánované na 10.00, 12.00 a 14.00 hodin. Uchazeči si také prohlédnou moderní odborné laboratoře, a to včetně nově otevřené robotické laboratoře, a nahlédnou do výuky.

Fakulta humanitních studií bude své obory, přijímací řízení a další věci spojené se studium prezentovat v 10.00, 12.00 a 14.00 hodin. „Po celý den si zájemci budou moct prohlédnout budovu fakulty, která je dílem světoznámé architektky Evy Jiřičné, a seznámit se s výukou,“ doplnil Malý.

Fakulta logistiky a krizového řízení má prezentace naplánované na 10.00, 12.00 a 14.00 hodin. Přístupné budou laboratoře, učebny i koleje, uchazečům budou k dispozici vyučující i dobrá káva.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x