Zlínské filmové léto se přesouvá do parku Komenského

Foto: MěÚ Zlin
ZLÍN - Promítání pod širým nebem – Zlínské filmové léto se až do 11. července přesunuje do parku Komenského. Filmová nabídka začala včera akční komedií Mizerové navždy, pokračuje dnes českou komedií Chlap na střídačku a v pátek 10. července nabídne americkou satirickou krimi komedii Na nože, serveru Zlin.cz to uvedla za zlínskou radnici Irena Orságová.

Sérii filmových večerů v parku Komenského zakončí v sobotu 11. července film českých a slovenských tvůrců Příliš osobní známosti. Promítání začíná každý večer ve 21.30 hodin. Občerstvení je zajištěno. Vstup na promítání filmů je zdarma.

„Nezapomeňte si vzít s sebou deky nebo rozkládací židličky,“ připomínají milovníkům letního kina organizátoři.

V dalším týdnu 17. a 18. července se letní kino přesune na fotbalové hřiště v Přílukách a poslední červencové promítání skončí 24. a 25. července na fotbalovém hřišti v Malenovicích. Naposledy se bude promítat poslední srpnový víkend v Centrálním parku na Jižních Svazích.

Dva letní filmové večery se letos již uskutečnily v sadu Svobody před zlínským zámkem. Akci pořádanou Oddělením cestovního ruchu a informací si nenechalo ujít bezmála 400 diváků.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x