Zlínský magistrát uzavírá kvůli koronaviru jesle

Ilustrační foto (Foto: Zlin.cz)
ZLÍN - Zlínská radnice přijala další preventivní opatření, která by měla zamezit šíření koronaviru. Rozhodla se uzavřít městské jesle a na magistrát budou moci lidé přijít jen s rouškou nebo šátkem pouze po předchozí domluvě, serveru Zlin.cz to uvedl mluvčí města Tomáš Melzer.

„Od pondělí 23. března se z důvodu velmi nízkého využití uzavírají Jesle M. Knesla a Jesle Budovatelská. V provozu pak zůstanou Jesle na Tyršově nábřeží. Zde mohou rodiče, v případě zájmu, dát děti i z uzavřených jeslí,“ poznamenal Melzer.

Magistrát města Zlína má již od středy 18. března do odvolání upraveny úřední hodiny v následujícím režimu. Pondělí 9.00 – 12.00 hodin, středa 13.00 – 16.00 hodin. Osobní jednání na útvarech Magistrátu města Zlína fungují pouze na základě předchozí telefonické či e-mailové domluvy.

V úterý, čtvrtek a pátek jsou budovy a pracoviště magistrátu pro veřejnost uzavřeny. K vyřizování svých záležitostí lze využít e-mailové kontakty, telefonní spojení a objednávkový systém. Informace naleznou lidé na webu města a telefonním čísle 577 630 111.

Od 19. března je do prostor magistrátu města Zlína povolen vstup pouze osobám, které budou mít ústa i nos chráněna pomocí roušky, šátku nebo šály.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x