V Rožnově pod Radhoštěm rezignoval radní a zastupitelka

Petr Kopecký a Jarmila Mikulášková. Foto: Zdravý Rožnov
ROŽNOV POD RADHOŠTĚM – Hned dvě personální změny oznámilo vedení Rožnova pod Radhoštěm na svém posledním zasedání. Na post městské zastupitelky rezignovala Jarmila Mikulášková, stejně jako Petr Kopecký, který podal rezignaci v Radě města. Oba ve funkci nahradí Ivan Lukáš.

Na úterním zasedání zastupitelstva města podala rezignaci na post zastupitelky z rodinných důvodů Jarmila Mikulášková, která kandidovala za Zdravý Rožnov.

Chtěl bych poděkovat kolegyni Jarce Mikuláškové za vše, co městu přinesla. Práci zastupitelky vykonávala svědomitě, ovšem důvody, které ji přinutily podat rezignaci, jsou naprosto pochopitelné a já jí přeji, ať se jí daří a jen to dobré do života,“ rozloučil se s bývalou zastupitelkou starosta města Jiří Pavlica.

Větší překvapení rožnovských zastupitelů vzbudila rezignace Petra Kopeckého, který se rozhodl ukončit své působení v Radě města z pracovních důvodů. Také on kandidoval za Zdravý Rožnov.

Důvodem rezignace na post radního je mé pracovní vytížení na Ostravské univerzitě. Zde mám nyní úvazek 130 % a již není možné s tímto skloubit časově náročnou pozici radního. Nebylo by to zodpovědné vůči městu,“ uvedl na zastupitelstvu Petr Kopecký.

Jarmilu Mikuláškovou i Petra Kopeckého nahradí ve funkci zastupitele a radního jejich stranický kolega Ivan Lukáš, který už má s prací v zastupitelstvu města šestnáctiletou zkušenost.

Ivan Lukáš je zkušený a já věřím, že pro naše město bude přínosem mít jej takto blízko a v centru dění,“ dodal starosta Jiří Pavlica.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x