Bistrotéka Valachy zve na sobotní zabíjačku s valašským řezníkem

ZLÍN - Máte rádi škvarky, klobásky, jelítka, zabíjačkovou polévku…? Pak si nenechejte ujít sérii sobotních Valašských zabíjaček zlínské Bistrotéky Valachy.

Ta první se bude konat již toto sobotu 18. ledna a to od 8 do 15 hodin (nebo do vyprodání) na parkovišti za Obchodním domem Zlín.

Zabíjačkové speciality tu pro vás připraví osoba z nejpovolanějších – valašský řezník Luděk Matyščák z Velkých Karlovic, jenž v roce 2017 vyhrál soutěž o nejlepší klobásu na Karlovském gastrofestivalu a v dalších letech získal dvě třetí místa. Ochutnat nejen jeho klobásy, ale i další pochoutky tak bude bezpochyby gurmánský zážitek.

Atmosféru zpříjemní harmonikář a také nabídka dalších dobrot z produkce (nejen) Bistrotéky Valachy. Na co vše se můžete těšit?

  • „Hotové“ zabíjačkové speciality: škvarky, klobásy, jelítka, prejt se zelím…
  • Zabíjačková polévka a ovar přímo z kotle
  • Valašské frgály, bavorské vdolečky
  • Jarošovské pivo
  • Nabídka Bistrotéky: škvarková pomazánka (na chlebu i s sebou), kvasový chléb a bagety, utopenci, hotovky, další produkty z čestru a z řeznictví Kudlov…

Další dvě zabíjačky Bistrotéky Valachy se uskuteční 15. února a 14. března.

Další informace: www.bistrovalachy.cz

Foto: Luděk Matyščák
×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x