Večerní menu ve Zlíně? Zkuste večeře od 99 Kč v Bistrotéce Valachy

Zdroj: Bistrotéka Valachy
ZLÍN - Polední menu je dnes samozřejmostí v každé dobré restauraci. Věděli jste ale, že ve Zlíně existuje místo, které nabízí také menu večerní? Najdete ho v Obchodním domě Zlín. Vyzkoušejte to a zajděte si na Domácí večeře do Bistrotéky Valachy.

Každý všední den od 17:30 hodin si můžete dát kvalitní polévku od 35 korun a také si vybrat ze dvou hlavních chodů za baťovských 99 korun.

„Nechali jsme se inspirovat historií Obchodního domu a baťovskou tradicí. V době rozkvětu Baťových závodů bylo zvykem, že si pracovníci továrny po práci zašli na večeři právě na Obchodňák. I v dnešní době chceme nabídnout příležitost všem, kteří zrovna nemají čas a chuť věnovat se doma přípravě teplé večeře,“ láká šéfkuchař Lukáš Strnad.

Těšit se můžete na rychlá a jednoduchá jídla v tom nejlepším slova smyslu. „Do menu zařazujeme jídla, která si mnozí běžně dělají k večeři, připravovaná z kvalitních surovin a servírovaná v pohodové atmosféře. Zkrátka tak, abyste se u nás cítili jako doma. A za dostupnou cenu,“ dodává šéfkuchař.

A co se obvykle vaří? Třeba smažený hermelín, hrachová kaše s párkem, karbanátek s bramborovou kaší, lečo, kuřecí stehýnko s rýží či bramborem, francouzské brambory, špenát s vajíčkem, čevabčiči, šulánky s mákem, buchtičky s krémem, čočka s vejcem, buřtguláš, segeďák, koprovka… Zkrátka domácí klasika, kterou má rád snad každý!

A pokud byste si nebrali, vždy máte možnost dát si něco ze stálého menu Bistrotéky, které je také plné skvělých pokrmů. K nejoblíbenějším patří burgery, tatarák nebo špičkové steaky z čestru. Navíc přímo před Obchodňákem jednoduše zaparkujete a první hodinu stání zde máte zdarma.

Aktuální menu Domácích večeří

Co dalšího se chystá v Bistrotéce Valachy?

11. 9. – Opening party s Dj. K při příležitosti otevření nové venkovní zahrádky

11. – 13. 9. – Svátek čokolády – speciální nabídka dezertů (i pro bezlepkáře)

16. 9. – Champagne G.H.Mumm &Foodpairing – poslední místa!

21. 9. – Beseda s hercem Josefem Kubáníkem

2. – 4. 10. – víkend na téma Pivo a tatarák

Novinky v Bistrotéce Valachy:

  • Polední menu v Baru 1931 – každý týden jiné tříchodové menu věnované některé světové gastronomii.
  • Nová venkovní zahrádka u Baru 1931 se zastřešením a vyhříváním – ideální pro každé počasí.