Každý všední den od 17:30 hodin si můžete dát kvalitní polévku od 35 korun a také si vybrat ze dvou hlavních chodů za baťovských 99 korun.
„Nechali jsme se inspirovat historií Obchodního domu a baťovskou tradicí. V době rozkvětu Baťových závodů bylo zvykem, že si pracovníci továrny po práci zašli na večeři právě na Obchodňák. I v dnešní době chceme nabídnout příležitost všem, kteří zrovna nemají čas a chuť věnovat se doma přípravě teplé večeře,“ láká šéfkuchař Lukáš Strnad.
Těšit se můžete na rychlá a jednoduchá jídla v tom nejlepším slova smyslu. „Do menu zařazujeme jídla, která si mnozí běžně dělají k večeři, připravovaná z kvalitních surovin a servírovaná v pohodové atmosféře. Zkrátka tak, abyste se u nás cítili jako doma. A za dostupnou cenu,“ dodává šéfkuchař.
A co se obvykle vaří? Třeba smažený hermelín, hrachová kaše s párkem, karbanátek s bramborovou kaší, lečo, kuřecí stehýnko s rýží či bramborem, francouzské brambory, špenát s vajíčkem, čevabčiči, šulánky s mákem, buchtičky s krémem, čočka s vejcem, buřtguláš, segeďák, koprovka… Zkrátka domácí klasika, kterou má rád snad každý!
A pokud byste si nebrali, vždy máte možnost dát si něco ze stálého menu Bistrotéky, které je také plné skvělých pokrmů. K nejoblíbenějším patří burgery, tatarák nebo špičkové steaky z čestru. Navíc přímo před Obchodňákem jednoduše zaparkujete a první hodinu stání zde máte zdarma.
Co dalšího se chystá v Bistrotéce Valachy?
11. 9. – Opening party s Dj. K při příležitosti otevření nové venkovní zahrádky
11. – 13. 9. – Svátek čokolády – speciální nabídka dezertů (i pro bezlepkáře)
16. 9. – Champagne G.H.Mumm &Foodpairing – poslední místa!
21. 9. – Beseda s hercem Josefem Kubáníkem
2. – 4. 10. – víkend na téma Pivo a tatarák
Novinky v Bistrotéce Valachy:
- Polední menu v Baru 1931 – každý týden jiné tříchodové menu věnované některé světové gastronomii.
- Nová venkovní zahrádka u Baru 1931 se zastřešením a vyhříváním – ideální pro každé počasí.