MS 2010: Sázkař vsadil na vypadnutí Itálie, vyhrál téměř milion korun

UHERSKÉ HRADIŠTĚ - Sázkař uherskohradišťské sázkové kanceláře Synot Tip vsadil v rámci fotbalového mistrovství světa na neúspěch Itálie a vyhrál téměř milion korun. Agenturu Mediafax o tom v pátek informovala mluvčí holdingu Synot Magda Pekařová. Sázkař nevěřil obhájcům trofeje z Itálie, vyplnil a podal jediný t...

UHERSKÉ HRADIŠTĚ – Sázkař uherskohradišťské sázkové kanceláře Synot Tip vsadil v rámci fotbalového mistrovství světa na neúspěch Itálie a vyhrál téměř milion korun. Agenturu Mediafax o tom v pátek informovala mluvčí holdingu Synot Magda Pekařová.

Sázkař nevěřil obhájcům trofeje z Itálie, vyplnil a podal jediný tiket ještě před začátkem konání mistrovství světa. Vsadil 1000 korun, a to na přesné pořadí ve skupinách E a F v celkovém kurzu 875. Věřil tomu, že Itálie skončí jako poslední.„Této variantě by ještě na začátku šampionátu uvěřil jen málokdo. Skutečnost ale předčila očekávání všech. Výpadek obhájců titulu mistra světa z Itálie byl naprosto nečekaný. Ambiciózní gigant z Apeninského poloostrova skončil na posledním místě skupiny F, za outsiderem MS z Nového Zélandu, Slovenskem a Paraguají,“ doplnila Pekařová s tím, že sázející se teď raduje z obrovské výhry.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x