Výstava děl Alfonse Muchy láká do Holešova obrovské množství návštěvníků

HOLEŠOV - Zcela mimořádnou návštěvnost evidují v zámecké galerii v Holešově, kde se koná výstava děl Alfonse Muchy. Pracovnice galerie Jiřina Ježíková agentuře Mediafax řekla, že denně výstavu v několika sálech prvního patra holešovského zámku navštíví 130 až 200 lidí. K vidění je množství pohlednic, knih č...

HOLEŠOV – Zcela mimořádnou návštěvnost evidují v zámecké galerii v Holešově, kde se koná výstava děl Alfonse Muchy. Pracovnice galerie Jiřina Ježíková agentuře Mediafax řekla, že denně výstavu v několika sálech prvního patra holešovského zámku navštíví 130 až 200 lidí.

K vidění je množství pohlednic, knih či kalendářů a dalších reklamních předmětů přibližující dílo slavného malíře. Návštěvníci navíc mohou zhlédnout i dokumentární film, který se promítá ve čtvrtém sále galerie.

Reprezentativní výstava, kterou připravilo Městské kulturní středisko Holešov, byla slavnostně zahájena 17. června a potrvá do konce letošního září. Otevřena je denně mimo pondělí, a to vždy do 9 do 12 a od 13 do 17 hodin.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x