Uherskohradišťská radnice nabízí několik svých bytů do nájmu

UHERSKÉ HRADIŠTĚ - Město Uherské Hradiště nabízí do nájmu nově rekonstruované byty o velikosti 2+1 a 3+1. Mluvčí uherskohradišťské radnice Petra Zemčíková v úterý agentuře Mediafax řekla, že rozhodovat bude nejvyšší nabídka předplaceného nájemného. V nabídce jsou například tři byty tři byty o velikosti 2+1 ...

UHERSKÉ HRADIŠTĚ – Město Uherské Hradiště nabízí do nájmu nově rekonstruované byty o velikosti 2+1 a 3+1. Mluvčí uherskohradišťské radnice Petra Zemčíková v úterý agentuře Mediafax řekla, že rozhodovat bude nejvyšší nabídka předplaceného nájemného.

V nabídce jsou například tři byty tři byty o velikosti 2+1 o výměře asi 65 metrů čtverečních a dva byty 3+1 o výměře přibližně 88 metrů čtverečních v centru města v ulici Kollárova. Měsíční výše nájemného z plochy bez služeb spojených s bydlením se u dvoupokojových bytů pohybuje od asi 3800 do 4600 korun. U třípokojového bytu bude výše nájemného bez služeb kolem šesti tisíc korun. Rekonstrukce celého domu a bytů v Kolárově ulici byla dokončena v červenci letošního roku.

Dalším bytem, který město nabízí do nájmu, je byt o velikosti 2+1 a výměře kolem 55 metrů čtverečních v ulici Štefánikova. Výše nájemného je tu 50 korun za metr čtverečních na měsíc. Měsíční platba bez služeb činí asi 2400 korun. Zájemci si mohou nabízené byty prohlédnout ve středu 8. září a ve středu 15. září.

Město dále nabízí do nájmu opravené byty po dlužnících. Jedná se o dva byty 1+1 ve Štěpnicích v domě číslo popisné 1085 a jeden byt o velikosti 1+1 v ulici Jana Žižky číslo popisné 745. Výše doplacení dluhu se pohybuje od přibližně 21 tisíc do 89 tisíc korun a nájemné z plochy činí 43 korun za metr čtvereční na měsíc. Také tyto byty si mohou zájemci prohlédnout, a to v pondělí 13. září a ve středu 15. září.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x