O anesteziologii a resuscitaci přijede do Zlína hovořit téměř tisícovka odborníků

ZLÍN - Přibližně 800 až 900 účastníků se očekává na XVII. národním kongresu České společnosti anesteziologie, resuscitace a intenzivní medicíny, který se koná od čtrvtka ve Zlíně. Agentuře Mediafax to oznámila mluvčí Krajské nemocnice Tomáše Bati ve Zlíně Karla Havlíková. Akce potrvá až do soboty, koná se na...

ZLÍN – Přibližně 800 až 900 účastníků se očekává na XVII. národním kongresu České společnosti anesteziologie, resuscitace a intenzivní medicíny, který se koná od čtrvtka ve Zlíně. Agentuře Mediafax to oznámila mluvčí Krajské nemocnice Tomáše Bati ve Zlíně Karla Havlíková.

Akce potrvá až do soboty, koná se na Univerzitě Tomáše Bati ve Zlíně. Organizátoři očekávají příjezd asi 450 lékařů a 300 nelékařských zdravotnických pracovníků, vystavovatelů a dalších hostů. Účastníků však může být podle Havlíkové i více.

Kongres představí obor anestezie v plné šíři – anesteziologická problematika se dotýká spolupráce se všemi operačními i neoperačními obory, týká se dětí i s dospělých. Odborníci zde mají možnost získat bohaté zkušenosti.

Oficiální slavnostní zahájení se uskuteční v 9 hodin, tisková konference pak bude na programu v 16 hodin.

Anesteziologický kongres se ve Zlíně koná vůbec poprvé.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x