Policisté i kněží odehrají na Vsetínsku fotbal na pomoc postiženým záplavami

VSETÍN - Netradiční fotbalové utkání se v sobotu uskuteční v Horní Lidči na Vsetínsku. Policejní mluvčí Lenka Javorková agentuře Mediafax uvedla, že se proti sobě postaví týmy policistů, novinářů, kněžích a starostů, výtěžek poputuje na povodněmi poničené Liberecko. Akci pořádají vsetínští policisté spole...

VSETÍN – Netradiční fotbalové utkání se v sobotu uskuteční v Horní Lidči na Vsetínsku. Policejní mluvčí Lenka Javorková agentuře Mediafax uvedla, že se proti sobě postaví týmy policistů, novinářů, kněžích a starostů, výtěžek poputuje na povodněmi poničené Liberecko.

Akci pořádají vsetínští policisté společně s obecním úřadem v Horní Lidči. Výtěžek bude věnován vesnici Heřmanice v Libereckém kraji, kterou letos v srpnu postihly prudké povodně.

Sportovní klání se uskuteční v místním sportovním areálu. Utkají se tu čtyři družstva: policisté ze Vsetínska s novináři, policisté z Liberecka, kněží a starostové. První utkání se začne hrát v pravé poledne. Předpokládané ukončení bude kolem 17.00. Po zápase pak až do nočních hodin budou k poslechu i tanci hrát hudební kapely z Hornolidečska.

Během turnaje si mohou malí i velcí návštěvníci prohlédnout policejní techniku, vyzkoušet si střelbu na laserové střelnici a podívat se na ukázky výcviku služebních psů a koní.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x