Ve zlínských trolejbusech budou hrát živé kapely

ZLÍN - Ve Zlíně se v úterý uskuteční druhý ročník hudebního festivalu Busfest, v rámci něj budou živé kapely koncertovat ve třech kloubových trolejbusech. Agentuře Mediafax to uvedl vedoucí řidičů Dopravní společnosti Zlín-Otrokovice Věroslav Horák. Cestující se mohou těšit na hip-hoperské duo ČokoVoko, akustick

ZLÍN – Ve Zlíně se v úterý uskuteční druhý ročník hudebního festivalu Busfest, v rámci něj budou živé kapely koncertovat ve třech kloubových trolejbusech. Agentuře Mediafax to uvedl vedoucí řidičů Dopravní společnosti Zlín-Otrokovice Věroslav Horák.

Cestující se mohou těšit na hip-hoperské duo ČokoVoko, akustický rock kapely Goodfellas a muziku Czech Virtual Drum Festival. Dopravní společnost u příležitosti festivalu pronajme organizátorům tří kloubové trolejbusy značky 25Tr. Kapely v nich začnou hrát po 18. hodině.

Speciální trolejbusy budou vyjíždět z točny Sportovní hala. Účastníci festivalu se zakoupenými vstupenkami nastoupí do trolejbusů jako posluchači. Absolvují půlhodinový koncert při jízdě po části trasy linky 8 (Sportovní hala, Školní, Dlouhá, Cigánov, Kúty, Padělky IX, Zálešná V., Baťova nemocnice, Podvesná XVII, Příční, Spojovací, Prostřední, Slovenská, Náměstí Míru, Náměstí Práce, Sportovní hala). Hudební trolejbusy nebudou zastavovat na žádné zastávce. Po návratu na točnu Sportovní hala si posluchači mohou přesednout do trolejbusu s další kapelou a absolvovat ještě druhou a posléze třetí jízdu.

„Pronajímáme pořadatelům festivalu tři kloubové trolejbusy s řidičem. Na tuto akci jsme poskytovali naše trolejbusy už v loňském roce,““ řekl Horák. Pronajímání trolejbusů a autobusů s řidiči pro nejrůznější společenské akce i soukromé události je jednou z doplňkových činností Dopravní společnosti Zlín-Otrokovice.“

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x