Ve Zlínském kraji je většina cest sjízdná bez omezení

ZLÍN - Ve Zlínském kraji je v pátek většina cest ve Zlínském kraji sjízdná bez komplikací. Podle silničářů se jen v horských oblastech Valašska místy objevují vyjeté ledové koleje. Na Hornolidečsku, Brumovsku, Vsetínsku a Valašskomeziříčsku klesla rtuť teploměru až na minus osm stupňů Celsia. Silnice I. třídy js...

ZLÍN – Ve Zlínském kraji je v pátek většina cest ve Zlínském kraji sjízdná bez komplikací. Podle silničářů se jen v horských oblastech Valašska místy objevují vyjeté ledové koleje.

Na Hornolidečsku, Brumovsku, Vsetínsku a Valašskomeziříčsku klesla rtuť teploměru až na minus osm stupňů Celsia. Silnice I. třídy jsou mokré po chemickém ošetření, sjízdné se zvýšenou opatrností. Na cestách III. třídy leží slabá vrstva nového sněhu do tří centimetrů a místy se vyskytují ledové koleje.

Na Zlínsku se teploty pohybují od minus šesti do minus dvou stupňů Celsia a je skoro jasno. Cesty I. třídy jsou holé, suché, vymrzlé a sjízdné bez komplikací. Vozovky nižší třídy jsou na tom obdobně.

Sjízdné bez omezení jsou také veškeré komunikace na Uherskohradišťsku, kde je polojasno a teploměr ukazuje od minus čtyř do minus dvou stupňů Celsia.

Na Kroměřížsku se objevují sněhové přeháňky, je skoro zataženo a teplota je od minus čtyř do minus dvou stupňů Celsia. Všechny typy silnic jsou mokré po chemickém ošetření, sjízdné se zvýšenou opatrností.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x