Fotbalisté Slovácka vyhráli oba středeční přípravné duely

STARÉ MĚSTO - Fotbalisté 1. FC Slovácko zvítězili ve středu v úvodních dvou přípravných utkáních, když porazili třetiligový HFK Olomouc 4:2 a účastníka druhé nejvyšší soutěže Hlučín 4:1 Proti HF Olomouc se dvakrát prosadil útočník Petr Švancara, který proměnil i pokutový kop, ale další takovou výhodu zahodi...

STARÉ MĚSTO – Fotbalisté 1. FC Slovácko zvítězili ve středu v úvodních dvou přípravných utkáních, když porazili třetiligový HFK Olomouc 4:2 a účastníka druhé nejvyšší soutěže Hlučín 4:1

Proti HF Olomouc se dvakrát prosadil útočník Petr Švancara, který proměnil i pokutový kop, ale další takovou výhodu zahodil. Penaltu proměnil také záložník Ladislav Volešák, na straně hostů nezaváhal při exekuci slovenský fotbalista Ladislav Onofrej, který otevřel gólový účet zápasu. Po zásahu Michala Kováře favorizované Slovácko prohrávalo v úvodním poločase dokonce o dvě branky, ale poté prvoligový celek vývoj zvrátil.

Proti Hlučínu se poprvé mezi tři tyče Slovácka postavil běloruský gólman Ilja Motalygo, který usiluje o smlouvu, a zimní posila Amadou Cissé. Guinejský záložník přišel z Bohemians 1905, stejně jako další nová tvář do obrany Daniel Nešpor. Ve druhém středečním duelu tým trenéra Miroslava Soukupa rozhodl už v první půli, když v průběhu 31 minut čtyřikrát skóroval.

Přípravné zápasy:

1. FC Slovácko – HFK Olomouc 4:2 (1:2)

Branky: 41. z pen. a 62. Švancara, 54. z pen. Volešák, 87. Szmek – 33. Onofrej z pen., 39. Kovář.Sestava 1. FC Slovácko: Heča – Kuncl, Mezlík, Starý, Nešpor – Hlúpik, V. Valenta, Volešák, Urbánek – Švancara, Szmek. Trenér: Miroslav Soukup.

1. FC Slovácko – Hlučín 4:1 (4:0)

Branky: 13. Košút, 38. Ondřejka, 40. Reinberk, 44. Nestorovski – 68. Motal.Sestava 1. FC Slovácko: Motalygo – Kubáň, Reinberk, Košút, Jeleček – Fujerik, Perůtka, Cissé, J. Valenta – Ondřejka, Nestorovski. Trenér: Miroslav Soukup.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x